Home > Vacature gastvrouw/gastheer (vrijwilliger)
Geen categorie
Vacature gastvrouw/gastheer (vrijwilliger)
27 mei 2022

TOP Oss is een kleine club met een rijke historie. De club bestaat uit een groot bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en collega’s, waarin iedereen achter de schermen samenwerkt om het TOP-gevoel naar buitenwereld uit te dragen.

Korte omschrijving werkzaamheden
Als gastvrouw/gastheer ontvang en informeer je onder andere sponsoren en familie/vrienden van de spelers en beantwoord je eventuele vragen. Daarnaast ondersteun je bij andere werkzaamheden, zoals kleine schoonmaakklusjes en administratie. Het is jouw taak als gastvrouw of -heer dat de mensen zich thuis voelen en het Frans Heesen Stadion met een TOP-gevoel verlaten.

Wie zoeken wij?
We zoeken gedreven vrijwilligers die zelfstandig kunnen werken en voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent flexibel inzetbaar (vooral op vrijdag(avond), sporadisch in het weekend)
  • Je bent een teamplayer
  • Je beschikt over een goed communicatief vermogen
  • Je bent gastgericht en welgemanierd
  • Je hebt een vriendelijke uitstraling en een vlotte babbel

Wij bieden
Werken bij TOP Oss is werken in een veelzijdige omgeving. Je maakt deel uit van een TOP-organisatie met enthousiaste collega’s, waarin iedereen zijn steentje bijdraagt. Als gastheer of -vrouw bieden wij de mogelijkheid om bij iedere thuiswedstrijd aanwezig te zijn, krijg je twee seizoenkaarten voor de familietribune en wordt twee keer per jaar een vrijwilligersborrel georganiseerd.

Solliciteren!
Bent je geïnteresseerd in deze vacature? Neem contact op met operationeel manager John Pellekaan via john.pellekaan@toposs.nl of kom langs in het Frans Heesen Stadion!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...