Home > Vacature Communicatie medewerker/ster
NIEUWS

Vacature Communicatie medewerker/ster

9 november 2020

Is communicatie jouw passie en wil jij onderdeel zijn van TOP Oss? Dan zoeken wij jou. Wij zijn op zoek naar de persoon, die op vrijwillige basis,  zich voor ongeveer 10 uur in de week een toegevoegde waarde wil zijn op onze communicatie afdeling. 

We bieden
Voor energieke starters of mensen met nog wat minder ervaring op de arbeidsmarkt is dit de uitgelezen kans om relevante ervaring op te doen, het (voetbal)podium te pakken en te investeren in jezelf! Je wordt een volwaardig onderdeel van een klein en hecht team. Werken bij TOP Oss, is werken in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en willen winnen. We vormen nadrukkelijk het podium om verder te groeien en te ontwikkelen.

We zoeken
Medewerkers van TOP Oss krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We zoeken iemand die daar van geniet en daar goed mee om kan gaan. Onze nieuwe communicatiemedewerker is het aanspreekpunt voor alles wat met communicatie te maken heeft. Hij/zij zorgt vervolgens dat de juiste acties worden ondernomen. Social media is jouw “ding” en jij zorgt dat de content kalender bijgehouden wordt en dat alles geregeld is. Op wedstrijddagen ben jij het aanspreekpunt voor de pers en media.

Je belangrijkste taken

  • Up-to-date houden van alle kanalen (social media & website)
  • Bewaken van de huisstijl
  • Een vaste lijn uitzetten in het communiceren, zowel intern als extern
  • Persaanvragen behandelen

 

Salarisindicatie
Het betreft een vrijwilligersfunctie met de daarbij behorende vergoeding

Solliciteren
Je kunt tot en met vrijdag 13 december op deze vacature reageren. Stuur je digitale sollicitatiebrief en cv naar jurgen.wevers@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – NAC

Na het behalen van een gelijkspel in Volendam is het aankomende vrijdag weer tijd voor een Brabants onderonsje! In het Frans Heesen Stadion komt provinciegenoot NAC Breda op bezoek....

Voorbeschouwing FC Volendam – TOP Oss

Een week na de 0-1 nederlaag tegen FC Eindhoven staat voor de ploeg van Klaas Wels de twaalfde wedstrijd van het seizoen op het programma. Ditmaal nemen de Ossenaren het op tegen de...