Home > Vacature bar- en bedieningspersoneel (parttime)
Geen categorie
Vacature bar- en bedieningspersoneel (parttime)
27 mei 2022

TOP Oss is een kleine club met een rijke historie. De club bestaat uit een groot bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en collega’s, waarin iedereen achter de schermen samenwerkt om het TOP-gevoel naar buitenwereld uit te dragen.

 

Korte omschrijving werkzaamheden
Als bar- of bedieningsmedewerker informeer je de gasten en voorzie jij hen bij iedere thuiswedstrijd van een hapje en een drankje. Daarnaast houd jij je bezig met zaken als het netjes maken en houden van de ruimte(s). Het is jouw doel om de gasten, ongeacht de uitslag van de wedstrijd, een onvergetelijke avond te bezorgen en met een glimlach te laten vertrekken.

Wie zoeken wij?
We zoeken gemotiveerde mannen en vrouwen met een hart voor horeca en voetbal, die voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent flexibel inzetbaar (voornamelijk vrijdagavond, sporadisch andere dagen)
  • Je bent zelfstandig
  • Je bent gastgericht
  • Je hebt oog voor detail
  • Ervaring in de horeca is een pré


Wij bieden
Werken bij TOP Oss is werken in een veelzijdige omgeving. Je maakt deel uit van een TOP-organisatie met enthousiaste collega’s, waarin iedereen zijn steentje bijdraagt. Als bar-/bedieningsmedewerker bieden wij de mogelijkheid om bij iedere thuiswedstrijd aanwezig te zijn, krijg je twee seizoenkaarten voor de familietribune en wordt twee keer per jaar een personeelsborrel georganiseerd.

Solliciteren!
Bent je geïnteresseerd in deze vacature? Neem contact op met operationeel manager John Pellekaan via john.pellekaan@toposs.nl of kom langs in het Frans Heesen Stadion!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...