Home > Vacature Algemeen Directeur TOP Oss

Vacature Algemeen Directeur TOP Oss

Volgens de overlevering voetballen Ton Sleishauser en Cor van Schijndel iedere dag na schooltijd op een Oss’ pleintje. Ze zijn zo fanatiek dat ze op 9 april 1928 besluiten een vereniging op te richten. ‘Klein Maar Dapper’ moet de naam zijn, maar als ze merken dat meer clubs zo heten, valt de keuze op TOP (Tot Ons Plezier). Bijna een eeuw later is TOP Oss nog altijd niet de grootste betaald voetbalorganisatie, maar wel onveranderd dapper.

Voor onze mooie club zijn we op zoek naar een:

Algemeen directeur

Die de lijnen uitzet, inspireert en onderneemt
– Heb jij een duidelijke visie?
– Weet je als geen ander een hecht, gemotiveerd team te smeden?
– En ben je besluitvaardig, zéker als je kansen ziet?
Dan gaan we graag met je in gesprek. Helemaal als je voetbal ook de allerbelangrijkste bijzaak vindt.

Over de functie

Beleid
Als algemeen directeur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en vormgeving van het beleid. Daarmee zet je voor collega’s de lijnen uit, met als doel: de club op een hoger plan te brengen. Op korte en middellange termijn, en op alle gebieden buiten de lijnen: financiën, commercie, supporterszaken, marketingcommunicatie, facilitair en veiligheid.

Leidinggeven
Natuurlijk gaat het ook om de uitvoering van het beleid. Om dat soepel te laten verlopen, geef je leiding aan onze medewerkers en vrijwilligers. Je coacht, motiveert en voert functionerings- en beoordelingsgesprekken. Daarnaast draag je zorg voor een veilige omgeving en goed werkgeverschap, waarbij collega’s onder meer de kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Relatiebeheer
Omdat we midden in de maatschappij staan, hebben we een sterke connectie met supporters, het bedrijfsleven, het onderwijs en talloze andere organisaties, zoals de gemeente, politie en de KNVB. Als directeur én boegbeeld van de club is het dan ook belangrijk dat je een goede relatie met deze partijen onderhoudt. Je overlegt, bezoekt bijeenkomsten en activiteiten, en behartigt daarbij uiteraard onze belangen.

Speciale aandacht heb je voor onze aandeelhouders en sponsors: zij zijn essentieel voor het voortbestaan van de club. Het werven van onze ‘top-vijf-sponsors’ is dan ook jouw verantwoordelijkheid.

Bevoegdheden
Je vormt een tweekoppige directie met onze technisch directeur en legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen. Op het gebied van algemene beleidszaken ben je beslissings- en tekenbevoegd. Gaat het om arbeidsovereenkomsten, aankopen of transfers van spelers of leden van de technische staf? Dan beslis je samen met de technisch directeur.

Dit is wat we van je vragen:
– Dat je een echte netwerker bent
– Een hbo-diploma, het liefst Bedrijfskunde (aangevuld met managementcursussen)
– Ervaring in een soortgelijke functie
– Leiderschap, besluitvaardigheid én ondernemerschap
– Kwaliteiten als peoplemanager, die de kunst van het delegeren verstaat
– Een uitstekend probleem-analyserend vermogen
– En natuurlijk buitengewone affiniteit met voetbal.

Dit is wat we je bieden:
– Een baan boordevol uitdagingen
– Een goed salaris dat past bij de omvang van de club
– Het podium in de voetballerij
– Een inspirerende en dynamische werkomgeving
– Veel mooie voetbalavonden, vaak op vrijdag!

Solliciteer!
Ben jij die stevige netwerker die de lijnen uitzet, inspireert en onderneemt? Dan zijn we misschien wel een goede match. Je kunt je sollicitatiebrief en cv sturen naar algemeen directeur ad interim jack.vanlieshout@toposs.nl. Bij Jack kun je ook het volledige functieprofiel opvragen.

Goed om te weten: de vacature sluit op 31 mei. Word je uitgenodigd? Dan voer je het eerste gesprek met de ad interim-directeur en de directeur van de TOP Oss Holding BV.