Home > Vacature Accountmanager Commercie & Marketing
NIEUWS
Vacature Accountmanager Commercie & Marketing
31 oktober 2018

TOP Oss wil zich versterken op de commerciële afdeling. Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Commercie & Marketing (40 uur). Is deze baan op jouw lijf geschreven?

Wij bieden
Een veelzijdige (groei)functie binnen een klein en hecht team. Werken bij TOP Oss, is werken in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen. We bieden een podium om verder te groeien en te ontwikkelen.

We zoeken
Medewerkers van TOP Oss krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We zoeken iemand die daar van geniet en goed mee om kan gaan. Onze nieuwe accountmanager ruikt commerciële kansen, duikt erop en bijt zich erin vast. Op het gebied van sponsoring en publieksbeleid. Doorzettingsvermogen en ambitie zijn belangrijker dan ervaring.

Je belangrijkste taken
• Sponsorwerving
• Relatiebeheer huidige sponsors
• Versterken en verbeteren van het verdienmodel
• Na verloop van tijd voorzitten van het wekelijks commercieel overleg
• Organisatie sponsordiner
• (Seizoen)kaartacties opzetten
• Marketingactiviteiten
• Beheer van de programma’s SRO (ticketing) en Sports Alliance (database)

Salarisindicatie
Afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft een groeifunctie. Er is sprake van een bonussysteem.

Solliciteren
Je kunt tot en met vrijdag 16 november op deze vacature reageren. Stuur je digitale sollicitatiebrief en cv naar jurgen.wevers@toposs.nl.

Het is een feest om bij ons te werken!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...