Home > Vacature Accountmanager Commercie & Marketing
NIEUWS

Vacature Accountmanager Commercie & Marketing

31 oktober 2018

TOP Oss wil zich versterken op de commerciële afdeling. Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Commercie & Marketing (40 uur). Is deze baan op jouw lijf geschreven?

Wij bieden
Een veelzijdige (groei)functie binnen een klein en hecht team. Werken bij TOP Oss, is werken in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen. We bieden een podium om verder te groeien en te ontwikkelen.

We zoeken
Medewerkers van TOP Oss krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We zoeken iemand die daar van geniet en goed mee om kan gaan. Onze nieuwe accountmanager ruikt commerciële kansen, duikt erop en bijt zich erin vast. Op het gebied van sponsoring en publieksbeleid. Doorzettingsvermogen en ambitie zijn belangrijker dan ervaring.

Je belangrijkste taken
• Sponsorwerving
• Relatiebeheer huidige sponsors
• Versterken en verbeteren van het verdienmodel
• Na verloop van tijd voorzitten van het wekelijks commercieel overleg
• Organisatie sponsordiner
• (Seizoen)kaartacties opzetten
• Marketingactiviteiten
• Beheer van de programma’s SRO (ticketing) en Sports Alliance (database)

Salarisindicatie
Afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft een groeifunctie. Er is sprake van een bonussysteem.

Solliciteren
Je kunt tot en met vrijdag 16 november op deze vacature reageren. Stuur je digitale sollicitatiebrief en cv naar jurgen.wevers@toposs.nl.

Het is een feest om bij ons te werken!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Gewoon weer doorgaan”

Trainer Klaas Wels en aanvoerder Rick Stuy van den Herik waren redelijk tevreden over de uitvoering van de tactiek. "Het ging tegen een goed Ajax exact zoals we het van tevoren met...

Nipte nederlaag in Amsterdam

TOP Oss bleef vrijdagavond lang in de wedstrijd, maar moest uiteindelijk haar meerdere erkennen in Jong Ajax. Kaj Sierhuis tekende voor rust voor het enige doelpunt: 1-0. Philippe...