Home > Unieke voetbal-items onder de hamer voor de Cruyff Foundation
NIEUWS
Unieke voetbal-items onder de hamer voor de Cruyff Foundation
19 maart 2022

Oss, 18 maart 2022 – De 31e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie, op vrijdag 18 maart, wordt omgedoopt tot ‘Vrijdag de 14e’. Deze speelronde staat geheel in teken van het 25-jarig bestaan van de Johan Cruyff Foundation, waarbij geld wordt opgehaald via een online veiling.

Samen steunen we de Johan Cruyff Foundation!

Unieke gesigneerde shirts
Om de Cruyff Foundation te steunen, komen de spelers van de teams uit de Keuken  Kampioen Divisie tijdens ‘Vrijdag de 14e’ het veld op in een uniek shirt. Dit shirt is het symbool voor de verbinding tussen de Keuken Kampioen Divisie en de Cruyff Foundation.
Het design van het shirt is gebaseerd op de officiële Derbystar wedstrijdbal van dit seizoen, die in teken staat van de Cruyff Foundation en breed uitgedragen wordt met de boodschap: “Creating Space”. Deze shirts kunnen van jou zijn! Via vrijdag14.nl is het namelijk mogelijk om op de shirts te bieden.

Meer items onder de hamer
Alle clubs dragen hun steentje bij, want naast de shirts kan er ook geboden worden op bijzondere club-items; zoals gedragen en gesigneerde keepershandschoenen, gesigneerde wedstrijdballen, meet-en-greet met spelers en zelfs de middenstip van Roda JC gaat onder de hamer. Het geld dat wordt opgehaald met deze veiling komt volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation. De veiling is open van vrijdag 18 t/m vrijdag 25 maart. Bekijk alle veilingitems opwww.vrijdag14.nl. 

Sportprojecten voor vluchtelingen en statushouders
Sinds vorig jaar is de Cruyff Foundation de officiële maatschappelijk partner van de Keuken Kampioen Divisie. Maar da’s logisch, want het gedachtengoed van de Cruyff Foundation wordt door de Keuken Kampioen Divisie volledig omarmd. De Cruyff Foundation maakt sport en spel mogelijk voor kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Dat doen ze ook voor vluchtelingen en statushouders door middel van sportprojecten in Nederland en daarbuiten. De volledige veilingopbrengst van Vrijdag de 14e komt ten goede aan deze projecten.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...