Home > “Uitstralen dat er voor de tegenstander niks te halen valt”
NIEUWS
“Uitstralen dat er voor de tegenstander niks te halen valt”
15 oktober 2021

De nederlaag tegen FC Eindhoven was een pijnlijke. De nederlaag ligt in het verleden en het is nu tijd om vooruit te kijken! Vanavond neemt de ploeg van Bob Peeters in het Osse Kuipje het op tegen FC Emmen. Vol met zelfvertrouwen en motivatie gaat zijn ploeg in eigen huis op jacht naar eerherstel.

Tegen FC Eindhoven was het begin van de ploeg van Bob Peeters matig en het ontbrak aan scherpte. Vanavond wil hij die scherpte wel zien vanaf het begin, met de steun van de eigen supporters. 

Foto’s: Bert van Berkum

Nederlaag in Eindhoven

Afgelopen week gingen de Ossenaren met 2-1 onderuit tegen FC Eindhoven. Door tien minuten voor tijd een goal tegen te krijgen keerde de ploeg van Bob Peeters zonder punten huiswaarts. “Een nederlaag incasseren is altijd lastig. Zeker vanwege het feit dat de nederlaag niet nodig was. We zijn het vooral bij onszelf ten rade gegaan, want we controleerde de wedstrijd na 20 minuten en het leek erop dat we de wedstrijd nog konden winnen. Helaas vergeten we de wedstrijd naar ons toe te trekken. Dit duel hebben we verwerkt en we moeten ons vasthouden aan de positieve dingen die we hebben gezien tijdens de wedstrijd.”

Scherp starten

Tegen FC Eindhoven was het begin van de ploeg van Bob Peeters matig. Met jullie steun hoopt hij tegen FC Emmen vanaf de start scherp te zijn. “Hoe we tegen FC Eindhoven aan de wedstrijd begonnen was niet goed. Vanavond moeten we vanaf minuut één scherp zijn en er volle bak voor gaan. We moeten met overtuiging en geloof in eigen kwaliteiten deze wedstrijd spelen!”

Niveau

Bob Peeters weet met zijn ploeg de laatste weken steeds niveau te halen. Helaas heeft dat in de laatste wedstrijden niet tot resultaat geleid. “Op de eerste minuten tegen FC Eindhoven na is ons niveau goed. Alleen moeten we nog meer in onszelf geloven. We hebben een visie en we zitten in een proces, maar dat proces zal dan ook gaan met vallen en opstaan. We hopen uiteindelijk dat we wedstrijden domineren, controleren en winnend afsluiten. De manier is goed, maar we moeten het kunnen afmaken.”

Eigen kracht

De kracht van dit team ligt bij het feit dat ze iedereen het lastig kunnen maken. Ook de Belgische oefenmeester is het hiermee eens. “Het team heeft daar geloof in en we hebben het al bewezen in eerdere thuiswedstrijden. Alleen moeten we dat elke seconde van de wedstrijd uitstralen dat er niks te halen valt voor de tegenstanders gedurende wedstrijd. Mijn ploeg laat daarin ook veelbelovende dingen zien, maar nu is het voor ons de taak om de focus te houden en ons te belonen met drie punten.”

Blessures

Vanavond zal Bob Peeters het moeten stellen zonder een drietal aan spelers. Stephen Buyl, Dominik Velecky en Lorenzo Piqué zullen het duel vanwege een blessure aan zich voorbij laten gaan.

De kracht van dit team ligt bij het feit dat ze iedereen het lastig kunnen maken. “Het team heeft daar geloof in en we hebben het al bewezen in eerdere thuiswedstrijden. Alleen moeten we dat elke seconde van de wedstrijd uitstralen dat er niks te halen valt voor de tegenstanders gedurende wedstrijd”, aldus Bob Peeters

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

TOP Oss kreeg genoeg kansen tegen Telstar, maar kwam niet verder dan 1-1. De Ossenaren creëerde weer genoeg kansen, maar vergaten zichzelf wederom te belonen met drie punten. Het is het...

TOP Oss opent fanshop

TOP Oss opent fanshop

De enige echte TOP Oss fanshop, vol met nieuwe items, is nu te vinden aan de Nelson Mandelaboulevard 24!  TOP Oss fanshop! Kom jij ook een keertje langs? Wat een geweldig nieuws! TOP...

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Het is TOP Oss ondanks een 1-0 voorsprong en enkele enorme kansen in met name de tweede helft niet gelukt om te winnen van het eveneens te laag geklasseerde Telstar. Een 1-1 remise...