Home > Reis jij mee naar Kerkrade voor de strijd met Roda JC?
NIEUWSTOPIC
Reis jij mee naar Kerkrade voor de strijd met Roda JC?
9 januari 2023

Komende vrijdag speelt TOP Oss tegen Roda JC. Thuis was dat een gedenkwaardige wedstrijd met een klinkende 3-0 als eindresultaat. Gaat het de Ossenaren lukken om de ‘koempelclub’ ook in eigen huis stil te krijgen? Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Voor deze wedstrijd kan men met vrij vervoer naar Kerkrade reizen. Gekochte tickets dienen voor de wedstrijd wel ingewisseld te worden bij het Frans Heesen Stadion.

Ticket € 6,00
Op vrijdag 13 januari om 17.45 uur kunnen de kaarten worden omgewisseld aan de voorzijde van het stadion bij de Fanshop.

Het is toegestaan om met een 9-persoons taxibusje te reizen. 

Spandoeken mogen, maar moeten wel worden aangemeld bij veiligheid@toposs.nl en mogen niet over de sponsorboarding hangen.
Er mag geen eigen drank worden meegenomen. Op het gehele complex van Roda JC geldt een rookverbod.

Uitreispas en geldig legitimatiebewijs verplicht.
1 kaartje p.p.

Kaartverkoop loopt vanaf nu t/m donderdag 12 januari 2022, 18.00 uur.

Kaarten voor onze uitwedstrijden zijn alleen beschikbaar voor supporters in het bezit van een uitreispas. Controle op bezit van ticket en uitreispas wordt uitgevoerd bij het instappen in de bussen.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...