Home > Twee aanwinsten op ‘Deadline Day’
NIEUWS

Twee aanwinsten op ‘Deadline Day’

2 september 2019

Op de laatste dag van de transfermarkt heeft TOP Oss zich versterkt met verdediger Danzell Gravenberch en flankaanvaller Chovanie Amatkarijo. Daarmee is de selectie van de rood-witten compleet.

Gravenberch maakte in 2013 zijn debuut in het betaald voetbal. Nota bene in het Frans Heesen Stadion.

Voormalig jeugdinternational Gravenberch (25 jaar) komt over van het Belgische KSV Roeselare. Daarvoor speelde de Amsterdammer, die in het hart van de defensie het best tot z’n recht komt, voor Jong Ajax, N.E.C. Nijmegen, Universitatea Cluj (Roe), FC Dordrecht en FC Reading (Eng).

Gravenberch was lang jeugdinternational. Van de O16 tot en met de O19 droeg hij het oranje tricot.

Chovanie Amatkarijo
De 20-jarige Amatkarijo liep sinds vorige week stage bij TOP Oss en dat is beide partijen goed bevallen. De vleugelflitser is een product van de jeugdopleiding van ADO Den Haag en maakt voor deze club in 2017 zijn Eredivisiedebuut tegen Ajax. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan RKC Waalwijk, waarvoor hij 30 wedstrijden speelde. TOP bindt zowel Gravenberch als Amatkarijo tot de zomer van 2020.

Welkom in Oss!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – FC Volendam

Na twee uitduels, bij FC Dordrecht en N.E.C. Nijmegen, is het weer tijd voor een avondje TOP. Vrijdag komt FC Volendam op bezoek. ‘Het andere Oranje’ staat sinds de zomer onder...

Onnodig ruime nederlaag in De Goffert

TOP Oss is vrijdagavond met 3-0 onderuit gegaan bij N.E.C. Nijmegen. Geflatteerd, gezien het spelbeeld. Het elftal van Klaas Wels vocht zich na een vroege achterstand terug in de...