Home > TriNed slaat de handen ineen met TOP Oss
NIEUWS
TriNed slaat de handen ineen met TOP Oss
5 september 2019

Glasvezel is dé techniek voor stabiel en rááázendsnel internet, hoge kwaliteit HD-televisie én voordelig vast bellen. Met al ruim 20 jaar ervaring zorgt TriNed ervoor dat je kunt genieten van het uitstekende glasvezelnetwerk voor een voordelig tarief.

Campagne Oss
De campagne voor glasvezel in de gemeente Oss is in volle gang. Wanneer voor 1 november 30% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen glasvezel krijgt de hele gemeente een gratis aansluiting. Om ervoor te zorgen dat deze campagne gaat slagen hebben we een mooie samenwerking opgezet samen met voetbalclub TOP Oss.

Lauran van den Bogaart van Trined (links) en Jordy Veld van TOP Oss zetten de handtekeningen.

Verenigingsactie TOP Oss
Wanneer je een abonnement afsluit bij TriNed heb je de mogelijkheid om TOP Oss te stemmen. Voor iedere stem die TOP Oss krijgt, ontvangen zij een sponsorbedrag van € 20,00. Zo kun je dus de verenigingen een warm hart toedragen. Maar dit is nog niet alles… Wanneer de campagne succesvol wordt afgerond ontvangen alle stemmers van de TOP Oss verenigingsactie een gratis voetbal. Dat wil jij toch ook? Meld je daarom snel aan voor glasvezel van TriNed.

Even voorstellen
Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 20 jaar leveren we internet, televisie en telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat al onze klanten de beste kwaliteit in huis hebben. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders op gebied van glasvezel geworden.

Wat wij je bieden
Bij TriNed kun je televisie kijken zowel via de coaxkabel als een utp-kabel. Zo hoeft er niets te veranderen aan de huidige bekabeling bij jou in huis. Ideaal! Glasvezel van TriNed is beschikbaar vanaf een snelheid van 500Mbps tot wel 1.000 Mbps (up- en down). Daarmee is glasvezel superieur aan de bestaande netwerken.

De voordelen van glasvezel
Twijfel je nog of je gaat overstappen? Dan wil je natuurlijk weten wat de voordelen zijn. Glasvezel biedt de meest stabiele internetverbinding die er is. Je krijgt een eigen glasvezelaansluiting welke je niet hoeft te delen met andere gebruikers. Daarnaast is je internetsnelheid lineair, dit betekent dat je downloadsnelheid altijd even snel is als de uploadsnelheid. Dat zie je alleen bij glasvezel! Ook verbruikt het glasvezelnetwerk minder energie dan de huidige netwerken wat goed is voor ons klimaat.

Overstapservice en gratis monteur
Geen doe-het-zelf pakketten met de service van TriNed. Onze monteur komt namelijk altijd bij je langs om de diensten aan te sluiten. Met onze gratis binnenhuisinstallatie van 60 minuten gaat onze monteur pas weg als het echt werkt. Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet met dubbele lasten te maken krijgt of zonder diensten komt te zitten.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je advies? Kijk voor meer informatie op www.trined.nl/top-oss/ of neem contact op met onze klantenservice.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?