Home > TriNed is wedstrijdsponsor van TOP Oss – Telstar
BUSINESS

TriNed is wedstrijdsponsor van TOP Oss – Telstar

11 oktober 2019

Trotse wedstrijdsponsor van TOP Oss – Telstar is glasvezelleverancier TriNed. Wij wensen hen een fijne wedstrijd en een leuke avond. 

Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist voor Oss. Al meer dan 20 jaar leveren we internet, tv en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden.

Bij TriNed kun je tv kijken via zowel de coax- als upt-kabel. Overstappen is zeer eenvoudig met onze gratis overstapservice en binnenhuisinstallatie van 60 minuten.

Met de verenigingsactie van TriNed kun jij TOP Oss een warm hart toedragen. Wanneer je een abonnement afsluit bij TriNed kun jij op TOP Oss stemmen en voor deze stem doneren wij € 20,- sponsorgeld aan TOP Oss.

Wij wensen TOP vanavond heel veel succes tegen Telstar en uiteraard veel kijkplezier voor alle supporters!
Heb je nog vragen? Onze collega’s zijn met de informatiebus aanwezig voor vragen of advies.

Team TriNed

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...