Home > Trevor David tekent voor twee jaar!
NIEUWS

Trevor David tekent voor twee jaar!

13 augustus 2020

Eerder deze week werden Grad Damen en Ruben Roosken al gepresenteerd als nieuwe spelers van TOP Oss. Vandaag tekent ook Trevor David, net als zijn voorgangers, een overeenkomst van twee jaar!

Foto: Bert van Berkum

Trevor David (23) traint al een aantal weken mee met de Osse selectie. De vleugelverdediger wordt vastgelegd voor twee jaar, wat betekent dat er veel potentie in hem gezien wordt. David voetbalde voorheen bij ADO Den Haag, waar hij in 2017 zijn debuut maakte in het betaald voetbal. Mede door blessures is een echt grote doorbraak er niet van gekomen voor de ambitieuze voetballer, die in 2018 nog uitsprak dé rechtsback van ADO te willen worden. Nu heeft hij zijn plek gevonden bij TOP Oss en laat dit blijken door een krabbel te zetten voor een verbintenis van twee jaar.

Technisch directeur Peter Bijvelds streeft de ambitie voor aanvallend voetbal na met deze aankoop: “Met Trevor David hebben we wederom een snelle back in huis gehaald. Hij bezit over een hoog aanvallend ingesteld vermogen. Dat hij al op Eredivisie niveau gespeeld heeft is mooi meegenomen. Ondanks zijn eerdere blessure oogt hij nu heel erg fit!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...