Home > Trevor David keert terug bij TOP Oss
NIEUWS
Trevor David keert terug bij TOP Oss
11 juli 2022

Tien maanden na zijn vertrek bij TOP Oss, keert Trevor David terug in het Frans Heesen Stadion. Op de manier zoals we van hem gewend zijn, met een grote glimlach!

De rechtsback keert daarmee terug bij de club waar hij in het seizoen 2020-2021 een onbetwiste basisspeler was. Afgelopen seizoen wist David deze lijn door te trekken, met tien basisplaatsen in de eerste tien competitiewedstrijden. In oktober maakte hij echter het besluit om zijn leven een andere wending te geven, waarin geen plek was weggelegd voor het voetbal. Hierop volgend besloot hij zijn contract bij TOP Oss in te leveren. Een moedig besluit waar de club absoluut respect voor had. Nu, bijna een jaar later, heeft David besloten om toch graag weer aan de slag te gaan in het betaald voetbal. Na enkele dagen meetrainen zijn de rechtsback en TOP Oss tot een overeenkomst gekomen.

Technisch directeur Klaas Wels over de terugkeer van Trevor David: “We zijn blij met de persoon en de speler Trevor David, zoals hij in het verleden heeft laten zien bij TOP Oss. Zijn verdedigende kwaliteiten staan buiten kijf, hij staat zijn mannetje en is een goede aanvulling voor onze defensie. Daarnaast kan hij met zijn opbouwende en aanvallende kwaliteiten voor impulsen zorgen, waarmee we over de zijkanten door kunnen spelen. We gaan ervan uit dat Trevor het plezier in het spel terugvindt en we zien de eerste dagen dan ook al een lachende Trevor. Zijn fysieke gesteldheid is nog steeds goed, waardoor we ervan uitgaan dat hij een meerwaarde is voor onze ploeg.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...