Home > TOP Oss biedt excuses aan wegens opstellen geschorste Toshio Lake
NIEUWS
TOP Oss biedt excuses aan wegens opstellen geschorste Toshio Lake
15 november 2022

Vrijdag 11 november speelde TOP Oss in eigen huis een wedstrijd tegen Jong AZ die met 2-1 gewonnen werd. Tot onze grote ontsteltenis constateerden wij na het duel echter dat één van de spelers die aan de wieg van die uitslag stond, helemaal niet op het veld had mogen staan. Toshio Lake heeft de wedstrijd gespeeld, terwijl hij deze speelronde feitelijk geschorst was vanwege een vijftal gele kaarten. 

Lake vergaarde in de competitie tot nu toe vier gele kaarten tijdens dit seizoen. In zijn allerlaatste wedstrijd van het vorige voetbaljaar kreeg hij echter ook een kaart, en deze wordt meegenomen in het seizoen erop. De ironie wil dat de aanvaller deze gele kaart kreeg op bezoek in het Frans Heesen Stadion, toen nog in dienst van MVV. Dat maakt samen vijf gele kaarten. 

TOP Oss betreurt ten zeerste Lake ondanks zijn schorsing door een administratieve fout opgesteld te hebben. De club kan dan ook niet anders dan zowel tegenstander AZ als onze eigen supporters, sponsoren en vrijwilligers haar excuses aanbieden. Momenteel is TOP in overleg met AZ om een datum vast te stellen waarop de wedstrijd opnieuw gespeeld zal worden. Toshio Lake is in de eerstvolgende speelronde alsnog geschorst, evenals Lorenzo Piqué, nadat hij onlangs zijn vijfde gele kaart ontving.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...