Home > TOPtober in de Walstraat
NIEUWS

TOPtober in de Walstraat

9 oktober 2019

Het winkelend publiek van Oss kan de komende weken in de Walstraat rekenen op een verrassing, want daar is het tot en met 26 oktober TOPtober. Alle winkeliers delen loten uit aan bezoekers, waarmee zij kans maken op prijzen van TOP Oss.

“Er is van alles te winnen. Entreebewijzen, halve seizoenkaarten, mutsen, gesigneerde shirts, sjaals, VIP-seats, gesigneerde ballen en autovaantjes”, legt Kees Baak van het Franse Bakkertje uit. Hij is samen met Carlos Jilleba, van modezaak Heeren van Nuland, initiatiefnemer van TOPtober.

De Walstraat is de komende periode rood-wit gekleurd!

Finaledag op 26 oktober
Er zijn drie trekkingen en de uitgedeelde loten dingen elke trekking mee. Op zaterdag 26 oktober komt TOP Oss naar de Walstraat toe voor de grote finale. “Dan worden de ‘grootste’ prijzen uitgereikt en zijn er allerlei activiteiten in de Walstraat. Ook het Sport Expertise Centrum krijgt daar een belangrijke rol in.”

Rood-wit
Ondertussen kleurt de Walstraat al rood en wit. Alle lantaarnpalen zijn versierd met gekleurd lint en de winkels worden gesierd door posters en flyers in dezelfde kleuren.

Zo zien sommige etalages in de straat eruit!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

De trainingen gaan weer van start!

We verkeren inmiddels al een heel aantal weken in onzekere tijden. Nadat de derbywedstrijd tegen FC Den Bosch werd afgelast, is het heel snel gegaan. Wedstrijden werden afgelast,...

Tegemoetkoming seizoenkaarthouders

Beste seizoenkaarthouder, Klik hier voor meer informatie over de tegemoetkoming voor het einde van seizoen 19/20.   Toppers, júllie bedankt! TERUG NAAR HET NIEUWSOVERZICHT...