Home > TOP verliest uiteindelijk toch van Volendam 2-3
NIEUWS
TOP verliest uiteindelijk toch van Volendam 2-3
26 september 2021

De complimenten waren er na de wedstrijd tegen Volendam in overvloed. Dat kon echter de teleurstelling over de late nederlaag tegen Volendam met 2 – 3 niet wegnemen. Een waar spektakel stuk einde voor ons met lege handen. Ongeloof overheerste nog het meest.

Komende vrijdag spelen we om 20:00 uur thuis tegen De Graafschap

De eerste helft eindigde met de stand waarmee we ook begonnen. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht waarbij Volendam enigszins de overhand had. De uiteindelijke 0 – 0 ruststand was echter de meest logische.

Na de pauze ontspon zich een geweldige wedstrijd voor het publiek. Een schitterende goal van de uitblinkende Joshua Sanches was het eerste hoogtepunt. Maar binnen een minuut wist Volendam de gelijkmaker binnen te werken na matig verdedigen van onze kant.
Na een werkelijk geweldige aanval wisten wij daarna ook al snel de voorsprong weer te pakken. Opnieuw was Joshua Sanches de doelpuntenmaker 2-1. Na deze 2 – 1 was het maar een ploeg die nog voetbalde en domineren. Dat was TOP Oss. We krijgen ook kansen en niets leek een grotere voorsprong in de weg te kunnen staan. Laat staan dat de Volendammers in staat waren om terug te komen. Maar voetbal zou voetbal niet zijn als binnen 3 minuten de wereld niet geheel op zijn kop stond. Volendam scoorde in no time twee keer en pakte zo uiteindelijk alsnog de winst. Ongeloof en teleurstelling overheersten zodoende ondanks het feit dat onze ploeg de beste tweede helft uit de competitie had neergezet.