Home > TOP verliest op onvoorstelbare wijze derby!
NIEUWS
TOP verliest op onvoorstelbare wijze derby!
21 november 2021

Vooraf was FC Den Bosch op basis van ranglijst en maar liefst 10 punten meer favoriet voor de derby. De favoriet won uiteindelijk met 1-0 en maakte zodoende de verwachting in die zin waar. Dat gebeurde wel in een wedstrijd waarin TOP Oss de tegenstander op alle fronten van meet af aan de baas was. Maar uiteindelijk heeft de winnaar altijd gelijk.

 

TOP Oss had in deze wedstrijd recht op 3 punten…

Foto: Bert van Berkum

In de vijfde minuut kregen de gastheren, naar wat later bleek, haar enige kans van de wedstrijd. Dat resulteerde onmiddellijk in de voorsprong. Nadien ontspon zich een wedstrijd waarin TOP Oss liet zien het nodige in huis te hebben en lag het ook aan haar dat de thuisploeg erg pover speelde.

Een veelvoud aan kansen en mogelijkheden resulteerde echter niet in een voorsprong voor TOP Oss. Zelfs niet in de gelijkmaker. Wie dacht dat TOP Oss in de eindfase het niet meer zou kunnen volhouden omdat ze continu gas moesten geven kwam bedrogen uit. Enkele wissels zorgden voor nieuw elan. Maar ook zij zorgden niet voor het verwachte resultaat.

TOP Oss kreeg uiteindelijk voor de zoveelste keer een ferme tik op de neus. Dat je één keer per seizoen zo’n wedstrijd speelt is normaal maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit TOP Oss veel te vaak overkomt.

Volgende week spelen we helaas zonder toeschouwers om 20:00 uur thuis tegen Telstar.

Aanstaande vrijdag komt Telstar op bezoek in het Osse Kuipje!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...