Home > TOP Oss x Stanno: Nieuwe wedstrijdtenues!
NIEUWS

TOP Oss x Stanno: Nieuwe wedstrijdtenues!

26 juni 2020

We hebben jullie lang in spanning gelaten, maar hier zijn ze dan! De nieuwe shirts van TOP Oss in samenwerking met Stanno Sportswear.

Lion Kaak poseert in het gloednieuwe uittenue!

 

Foto’s: Bert van Berkum

De afgelopen tijd is er door TOP Oss en Stanno hard gewerkt achter de schermen. Elk detail telt en dat is ook terug te zien in de shirts. ‘Ossenaren’ in de nek, Een gouden randje op de mouw, de vertrouwde rood-witte strepen en het flitsende blauw-gele uittenue. Wij zijn trots op het eindresultaat! We zijn er weer meer dan klaar voor!

Wees er snel bij en bestel jouw shirt in onze online shop !

LET OP: Mocht jij ook al een seizoenkaart hebben aangeschaft, dan zijn we jou ontzettend dankbaar! Daarom geven wij onze seizoenkaarthouders tot en met 3 juli 19,28% korting.

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...