Home > TOP Oss wint met dubbele cijfers van Cluzona
NIEUWS
TOP Oss wint met dubbele cijfers van Cluzona
25 juni 2022

TOP Oss heeft haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2022-2023 zeer overtuigend gewonnen van Cluzona. De ploeg van Kristof Aelbrecht wist een 0-11 eindstand op het scorebord te zetten.

Een mooie overwinning voor de Ossenaren!

TOP Oss kwam dreigend uit de startblokken. In de zesde minuut raakte van Eijma de lat na een corner van Eddahchouri, maar het eerste doelpunt liet tot de 25ste minuut op zich wachten. Na een voorzet vanaf de linkerkant gaf aanvoerder Rick Stuy van den Herik een mooie hakbal op Zakaria Eddahchouri, die de bal voorbij de keeper wist te schuiven.

Ook bij het tweede doelpunt van TOP was Stuy van den Herik de aangever. Hij wist de bal terug te leggen op Roshon van Eijma, die ditmaal van dichtbij wel het net wist te treffen. Het derde en laatste doelpunt van de eerste helft kwam op naam van Arthur Allemeersch. De Belgische spits mocht vanaf de stip aanleggen. Hij maakte geen fout en stuurde de keeper de verkeerde hoek in, waardoor de 0-3 ruststand op het scorebord stond.

In de rust werd er maar liefst tien keer gewisseld. Alleen buitenspeler Oussama Bouyaghlafen stond in zowel de eerste als de tweede helft aan de aftrap. Het eerste doelpunt in de tweede helft kwam op naam van Thomas Beekman, die tijdens zijn debuut al na twee minuten zijn eerste doelpunt voor de Rood-Witten wist te maken.

De volgende twee doelpunten kwamen op naam van Leidsman, die later op de middag ook nog een derde treffer bij kon schrijven. Een andere uitblinker in deze wedstrijd was Delano Ladan, de buitenspeler was bij zijn rentree meteen goed voor twee doelpunten en één assist. Ook wisten Ossenaar Kelvin Bui en Marouane Afaker nog te scoren. De laatstgenoemde scoorde uiteindelijk het laatste doelpunt van de wedstrijd en zorgde voor de 0-11 eindstand.

Op zaterdag 2 juli treedt TOP Oss aan tegen RKC Waalwijk. Deze wedstrijd wordt gespeeld op sportcomplex Olympia in Waalwijk. Er wordt die dag om 14:30u afgetrapt.