Home > TOP Oss wint in blessuretijd van Jong Utrecht: 2-1!
NIEUWS
TOP Oss wint in blessuretijd van Jong Utrecht: 2-1!
29 februari 2020

Veel toeschouwers hadden de vervelende weersomstandigheden niet getrotseerd waardoor er niet alleen sprake was van slecht weer maar ook van een wat troosteloze sfeer in de thuiswedstrijd tegen Jong Utrecht. Het was voor ons zaak om ons frisse, aanvallende spel tegen Jong PSV door te zetten maar nu wel te eindigen met winst ipv remise.

Doelpuntenmaker Cas Peters in actie!

Foto’s: Bert van Berkum

Sterke start

Jong Utrecht mag gerust één van de revelaties van het seizoen genoemd worden. De Utrechtenaren presteren structureel goed en herbergen veel kwaliteit. Daar was in de gehele eerste helft weinig tot niets van te zien. Dat ligt dan vaak ook aan de tegenstander. Met andere woorden: wij speelden sterk en drongen de gasten met aanvallend spel terug. Dat leidde evenals vorige week niet tot grote kansen maar de dreiging bleef vrijwel continu aanwezig. Grad Damen was er enkele malen dichtbij maar Nijhuis redde even zovele malen zeer bekwaam. Uiteindelijk scoorden we uit een afgedwongen corner! Cas Peters kopte technisch perfect binnen, 1-0!

Twee gezichten

Na de pauze leek het spelbeeld slechts korte tijd hetzelfde te blijven. Maar ineens stond het dan toch gelijk. Een enigszins van richting veranderd schot verdween in de benedenhoek 1-1. Dat bleek het sein voor een ommekeer. Een ommekeer in ons nadeel. De Utrechtenaren kregen de geest en lieten nu zien waar toe ze in staat zijn. Wij vielen dientengevolge terug. We waren te slordig. Ook wissels zorgen niet voor een ander spelbeeld. In de laatste fase van het duel kropen we enkele malen door het oog van de naald! Maar uiteindelijk werden wij de gelukkige winnaar! Olivier Rommens trok weer eens een sprint en zette voor. Nijhuis kan de bal wegstompen maar doet dat tegen de borst van invaller Samet Bulut. Via zijn borst caramboleert de bal langzaam in het doel! In blessuretijd 2-1. Na een leuk duel met twee gezichten trekken wij aan het langste einde. Onze supporters vertrokken tevreden huiswaarts. Terecht! Volgende week: start laatste periode uit in en bij Eindhoven!

+3, dat is lekker!!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...