Home > TOP Oss wederom struikelblok voor een titelkandidaat!
NIEUWS
TOP Oss wederom struikelblok voor een titelkandidaat!
28 november 2020

Na de prima prestatie vorige week in Volendam wachtte nu opnieuw een titelkandidaat. NAC Breda kwam op vrijwel volle sterkte naar het Frans Heesen stadion. Helaas hadden wij nogal wat geblesseerde spelers maar konden wij desondanks een prima elftal op de been brengen. In de eerste helft ontspon zich een duel wat voor de voetbalkenner nog best het aankijken waard was maar grote kansen ontbraken aan beide zijden. Geen spektakel dus. Voor ons was het een pluspunt dat wij helemaal niets onderdeden voor onze gasten uit Breda. De gelijke stand bij rust was de enige terechte.

Trevor David in een kopduel

foto’s: Bert van Berkum

Na de pauze kregen beide ploegen wel kansen op de overwinning. Wij waren er in de personen van Dennis van der Heijden, Cas Peters en Lars Hutten diverse malen zeer dichtbij. Waarbij de halve volley van Dennis van der Heijden na wederom een aardige aanval op de paal belandde. NAC Breda kreeg in de vorm van een strafschop in de 76 ste minuut nog de allerbeste kans. Maar onze (evenals vorige week in Volendam) sterke doelman Bo Geens, die samen met onze vier verdedigers een prima wedstrijd speelde, wist de strafschop met een prima reflex te keren! Enkele minuten voor tijd was het wederom Geens die met een fantastische redding op een kopbal het doel via de lat schoon wist te houden. Magistraal! Uiteindelijk bleef de stand 0- 0 en konden wij daar met tevredenheid op terug kijken. Het punt was immers zeker verdiend! Zaterdag 5 december spelen wij om 14:00 uur uit bij Jong AZ.

Na twee (prima) gelijkspellen wordt het volgende week tijd om 3 punten uit Alkmaar mee te nemen!