Home > TOP Oss Voetbalkampen in het stadion deze zomer!
NIEUWS
TOP Oss Voetbalkampen in het stadion deze zomer!
30 mei 2022

Aankomende zomer worden er weer, voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar, twee leuke TOP Oss Voetbalkampen in het Frans Heesen stadion georganiseerd. Hierbij staat het voetbalplezier bij alle deelnemers voorop! Op www.toposs.nl/voetbalkampen is alle informatie over de TOP Oss Voetbalkampen te vinden.

De 3-daagse TOP Oss Voetbalkampen, dagelijks van 9:00 uur – 15:00 uur vinden plaats in de eerste en laatste week van de 2022 zomervakantie:

  • Het TOP Oss Voetbalkamp in de eerste week van de zomervakantie vindt plaats van maandag 25 juli t/m woensdag 27 juli.
  • Het TOP Oss Voetbalkamp in de laatste week van de zomervakantie vindt eveneens in het Frans Heesen Stadion plaats. Deze editie vindt plaats van dinsdag 30 augustus t/m donderdag 1 september.


Wat kan je verwachten?

  • Een compleet TOP Oss Voetbalkampen tenue
  • Lunch, gezonde tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van gekwalificeerde trainers
  • Vernieuwd veld-, en animatieprogramma

Via www.toposs.nl/voetbalkampen kunnen deelnemers zich inschrijven, hier is ook alle actuele en relevante informatie te vinden.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss verliest in De Vliert

TOP Oss verliest in De Vliert

TOP Oss heeft zichzelf vandaag geen dienst weten te bewijzen. Op bezoek bij nummer laatst FC Den Bosch werd vanmiddag met 4-1 verloren. Een snel doelpunt van Toshio Lake bleek bij lange...

Voorbeschouwing FC Den Bosch – TOP Oss

Voorbeschouwing FC Den Bosch – TOP Oss

De mooiste wedstrijd van het seizoen staat weer op de planning. TOP Oss reist zaterdag af naar Stadion De Vliert, dat op zestien minuten afstand ligt van het Frans Heesen Stadion. Met een...