Home > TOP Oss verwelkomt spits Tijmen Wildeboer
NIEUWSTOPIC
TOP Oss verwelkomt spits Tijmen Wildeboer
11 juni 2024

TOP Oss verwelkomde vandaag Tijmen Wildeboer op de club om zijn contract te tekenen. De 22-jarige spits komt over van Almere City en tekent een contract voor twee jaar met een eenzijdige optie vanuit TOP Oss voor nog een derde seizoen.

Tijmen Wildeboer debuteerde bij Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie en kwam voor Almere City tot 21 wedstrijden in dezelfde competitie. Dit jaar maakte hij bij Jong Almere City 15 doelpunten in de Tweede Divisie.

Technisch directeur Linton Posthumus over de komst van Wildeboer: “Tijmen is het type spits waar wij nog naar op zoek waren om toe te voegen aan onze selectie. Hij speelt met een hoge intensiteit, is fysiek sterk en kan echt goed afwerken. Een welkome versterking voor ons, zowel binnen als buiten het veld.”

Wildeboer kijkt er naar uit om in het Frans Heesen Stadion te spelen: “Na een voor mij geslaagd seizoen in de tweede divisie wilde ik graag de stap naar de Keuken Kampioen Divisie maken. Aan de gesprekken met de trainer en technisch directeur hield ik een goed gevoel over. Hun visie sluit perfect aan bij mijn ambities. Ik kan dan ook niet wachten om te beginnen en kijk ernaar uit om te scoren voor het thuispubliek!”

Welkom in Oss, Tijmen!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...