Home > TOP Oss verwelkomt Noorse spits Abel Stensrud
NIEUWSTOPIC
TOP Oss verwelkomt Noorse spits Abel Stensrud
10 januari 2024

TOP Oss versterkt de voorhoede met de komst van Abel Stensrud, de 21-jarige spits komt transfervrij over van Odds BK. De Noorse club, actief in de Eliteserien, leende Stensrud dit seizoen uit aan Moss, een team op het tweede niveau van Noorwegen. In 2022 maakte Abel zijn debuut in het nationale elftal van Noorwegen onder twintig.

“Abel is een hardwerkende spits met een neusje voor de goal. Zijn uitstekende positionering is een van zijn sterke punten”, verklaart Linton Posthumus, technisch directeur van TOP Oss. Posthumus is verheugd om de aanvallende versterking aan de selectie toe te voegen en gelooft dat Stensrud een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team.

Stensrud zelf is vastberaden om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen in Nederland. “Ik zie dit als een kans om mezelf te ontwikkelen tot een completere spits en ik kijk er naar uit om veel doelpunten te maken”, aldus Stensrud.

Stensrud tekent tot het einde van het seizoen. TOP Oss heeft de optie om zijn contract aan het eind van het seizoen te verlengen.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...