Home > TOP Oss verwelkomt middenvelder Marcelencio Esajas
NIEUWSTOPIC
TOP Oss verwelkomt middenvelder Marcelencio Esajas
27 juni 2024

TOP Oss kondigt Marcelencio Esajas aan als nieuwste aanwinst van de club. De 22-jarige middenvelder komt over van Almere City. Esajas tekent een contract voor twee seizoenen, met een optie voor een derde seizoen.

Esajas doorliep de volledige jeugdopleiding van Almere City. Dit seizoen maakte hij zijn debuut in zowel de Eredivisie als de KNVB Beker, waarin hij in beide wedstrijden een assist afleverde.

Technisch directeur Linton Posthumus is enthousiast over de komst van Esajas: “Marcelencio is een hardwerkende middenvelder die box-to-box kan spelen. Hij heeft vermogen om goed te duelleren en ballen te veroveren. Hij krijgt bij ons mogelijkheid om zich door te ontwikkelen.”

Esajas over zijn komst: “Het plan van de club en de ontwikkeling waar TOP Oss nu in zit sprak mij heel erg aan. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd voor de club in het Frans Heesen Stadion te spelen.”

Welkom in Oss, Marcelencio!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...