Home > TOP Oss verwelkomt fysiotherapeut Melvin Quint
NIEUWS
TOP Oss verwelkomt fysiotherapeut Melvin Quint
13 juni 2024

TOP Oss stelt Melvin Quint aan als fulltime fysiotherapeut van de club. Quint, die overkomt vanuit de academie van N.E.C. Nijmegen, tekent een contract voor één jaar bij TOP Oss. Gedurende dit jaar zal hij fulltime werkzaam zijn als vaste fysiotherapeut van de selectie. Melvin was sinds afgelopen winterstop al parttime werkzaam bij TOP Oss.

Technisch directeur Linton Posthumus is blij met de komst van Quint: “Dit is wederom een professionaliseringsslag voor de club. Met een fulltime fysiotherapeut kunnen we de spelers vaker zelf op de club behandelen. Zo hebben we minder externe hulp nodig en kunnen we onze spelers beter van dienst zijn.”

Melvin Quint zelf ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet: “Ik heb vooral heel veel zin om samen met de nieuwe staf te gaan werken en de spelers optimaal te voorzien van de benodigde ondersteuning.”

Welkom Melvin!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...