Home > TOP Oss versterkt zich met Rick Dekker
NIEUWS
TOP Oss versterkt zich met Rick Dekker
20 juni 2022
TOP Oss heeft zich weten te versterken met Rick Dekker. Afgelopen seizoen speelde de middenvelder bij de Graafschap, waar hij tot 24 wedstrijden kwam. Dekker is de tweede aanwinst van technisch directeur Klaas Wels.

Dekker begon zijn loopbaan in de jeugd van Feyenoord. In 2014 maakte Dekker de overstap naar PEC Zwolle. Dekker kon in Zwolle rekenen op veel speelminuten, en wist in zijn tijd bij PEC tot 91 Eredivisiewedstrijden te komen. Hierin kwam hij tot twee doelpunten en drie assists.

In 2020 maakte Dekker de overstap naar de Graafschap. Dekker kwam afgelopen seizoen tot 24 wedstrijden voor De Superboeren.

Dekker over zijn overstap naar TOP Oss: “Door goed voetbal te spelen, aanwezig te zijn op het veld en op mijn positie veel aan de bal te komen hoop ik TOP Oss hogerop te brengen en veel punten te pakken”.

Technisch directeur Klaas Wels: “Rick is een ambitieuze verbindingsspeler op het middenveld, die de balans moet bewaken en een verlengstuk van de trainer zal zijn. Met zijn ervaring moet hij voor onze club het verschil gaan maken, door een stabiele middenvelder te zijn en de ploeg op sleeptouw te nemen in zijn manier van spelen”.

(Foto: Bert van Berkum)

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...