Home > TOP Oss versterkt zich met Norbert Alblas
NIEUWS
TOP Oss versterkt zich met Norbert Alblas
25 juni 2021

Norbert Alblas maakt per direct de transfervrije overstap naar TOP Oss. De doelman, die de afgelopen twee seizoenen onder contract stond bij N.E.C. Nijmegen, komt het doel versterken in Oss.

Norbert Alblas komt het doel versterken in Oss.

Foto’s: TOP Oss

De 26-jarige keeper heeft inmiddels al de nodige ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie. In 2016 kwam Alblas onder de lat te staan bij Jong Ajax, waarmee hij één seizoen later een unieke prestatie wist neer te zetten door kampioen te worden op het tweede niveau van Nederland. In 2018 streek Alblas vervolgens neer in Nijmegen. Na een sterke start bij de Nijmegenaren, gooide blessureleed vervolgens roet in het eten. In twee jaar tijd kwam Alblas kwam tot 25 officiële wedstrijden voor N.E.C, alvorens hij nu overstap naar TOP Oss maakt!

Peter Bijvelds: “Ik ben erg blij met zijn komst. Mede omdat ik denk dat we nu alle verdedigende sleutelposities goed hebben ingevuld. Norbert is een rustige en intelligente doelman die ook leiding kan geven aan de verdediging. Ik denk dat we één van de betere keepers in huis hebben gehaald!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?