Home > TOP Oss versterkt zich met Marouane Afaker
NIEUWS
TOP Oss versterkt zich met Marouane Afaker
8 juli 2022
Marouane Afaker is de nieuwste aanwinst van TOP Oss. De 23-jarige aanvaller was de afgelopen tijd op proef in Oss, waarin hij de technische staf wist te overtuigen van zijn kwaliteiten. Afaker komt transfervrij over van IJsselmeervogels. 
De geboren Rotterdammer komt voort uit de opleiding van Excelsior Rotterdam. Hier wist hij op jonge leeftijd zijn debuut te maken in de Eredivisie. Een echte doorbraak bij de Kralingers bleef uit, waarna hij de overstap maakte naar Excelsior Maassluis. In de Tweede Divisie bleek Afaker goed uit de voeten te kunnen; met zes doelpunten en zeven assists had hij dat seizoen een groot aandeel in het behalen van de tweede plek op de ranglijst. Het leverde Afaker een overstap op naar competitiegenoot VV Katwijk, waar hij met zeven doelpunten wederom belangrijk was. Sparta Rotterdam haalde Afaker vervolgens binnen, waar hij zijn wedstrijden wederom in de Tweede Divisie zou spelen bij Jong Sparta. Met negentien doelpunten en vier assists was hij hier afgelopen seizoen de absolute smaakmaker. Nu maakt de Rotterdammer dus de overstap naar TOP Oss, waar hij zich wederom mag gaan bewijzen in het betaald voetbal.  Technisch directeur Klaas Wels over de komst van Afaker: “Marouane is een 23 jaar jonge aanvallend ingestelde speler, die vorig jaar een duidelijk aandeel heeft gehad bij zijn ploeg Jong Sparta. Wij denken dat hij met zijn dribbels en individuele acties voor doelpunten en assists kan zorgen en een impuls kan zijn op aanvallend gebied. Wij wensen Marouane daar heel veel succes en plezier bij!”  

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...