Home > TOP Oss versterkt zich met Lars Nieuwpoort
NIEUWSTOPIC
TOP Oss versterkt zich met Lars Nieuwpoort
20 januari 2024

De defensie van TOP Oss heeft een nieuwe kwaliteitsimpuls met Lars Nieuwpoort. De 29-jarige verdediger komt transfervrij over na zijn vertrek bij het Cyprische Karmiotissa. Nieuwpoort tekent een contract tot en met het einde van het seizoen.

Nieuwpoort brengt met 127 wedstrijden in de Keuken Kampioen divisie en 32 wedstrijden op het hoogste niveau van Nederland een bak aan ervaring mee naar Oss. De voormalig jeugdspeler van Telstar en AZ brak door bij Almere City, waarna hij bij een achtereenvolgens bij De Graafschap en RKC Waalwijk speelde, voordat hij een buitenlands avontuur aanging. Begin vorig seizoen vertrok Nieuwpoort richting Cyprus, waar hij veertienmaal in actie kwam.

Technisch Directeur Linton Posthumus is blij met de kersverse versterking. ‘’Hij brengt veel strijd met zich mee en dit kunnen we zeker gebruiken binnen de selectie.’’ Daarnaast verwacht Posthumus dat hij met zijn ervaring en leeftijd wat extra’s toevoegt. ‘’We verwachten dat Lars een leidende rol op zal pakken in het team, zowel binnen als buiten het veld.”

Nieuwpoort zelf kijkt ook uit om het rood en wit aan te trekken en van meerwaarde te zijn voor de defensie. ‘’Ik hoop een stuk agressiviteit in de duels te brengen, belangrijk zijn in de opbouw en mijn ervaring laten spreken door middel van mijn coaching.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...