Home > TOP Oss versterkt zich met Jordy Rondeel!
NIEUWS

TOP Oss versterkt zich met Jordy Rondeel!

13 juli 2020

We hebben in Jordy Rondeel (25) een beoogde concurrent voor Ronald Koeman jr. aan ons weten te binden. Jordy wordt voor één seizoen gehuurd van De Graafschap.

Klaas Wels met de nieuwe aanwinst!

Rondeel komt van De Graafschap alwaar hij in zijn laatste seizoen als tweede doelman achter Hidde Jurjus fungeerde. Rondeel wil echter meer en kiest ervoor om de concurrentie binnen TOP Oss aan te gaan. “Ik hoor al langere tijd veel goede verhalen over TOP Oss van diverse spelers en zie ook dat er de laatste jaren op alle fronten fors aan de weg wordt getimmerd. Ik wil uiteraard proberen om eerste doelman te worden en ga de concurrentie met Ronald volop en fair aan”, aldus Jordy Rondeel. Klaas Wels prijst zich uiteraard ook gelukkig: “Jordy is een karaktervolle, sterke doelman. Het is aan hem om zijn doelen te bereiken. Voor ons is Jordy een prettige versterking!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP OSS – TELSTAR

Helaas is het TOP Oss afgelopen zondag niet gelukt om de zesde overwinning op rij te boeken en daarmee een nieuw clubrecord neer te zetten. Nu is het aan de ploeg van Klaas Wels de taak...