Home > TOP Oss versterkt zich met Giovanni Troupée
BUSINESSNIEUWSTOPIC
TOP Oss versterkt zich met Giovanni Troupée
12 oktober 2023

Giovanni Troupée (25) werd vanavond door Technisch Directeur Linton Posthumus gepresenteerd op de businessclub avond onder toeziend oog van sponsoren, de selectie en de staf van TOP Oss. De geboren Amsterdammer, uitkomend als international, voor Curaçao, heeft al de nodige ervaring op zijn naam staan. Troupée sluit zich per direct aan bij de selectie van trainer Ruud Brood.

Giovanni Troupée brengt met 110 Eredivisie-wedstrijden een schat aan ervaring met zich mee. Hij speelde zijn meeste wedstrijden voor FC Utrecht, de club die hem ook in het betaald voetbal liet debuteren, om daarna nog voor ADO Den Haag en FC Twente zijn minuten te maken. Vorig seizoen kwam Troupée uit voor de huidig koploper van de Bulgaarse hoogste divisie: Loko Plovdiv. Daarnaast speelde hij 16 interlands voor verschillende jeugdelftallen van Oranje en heeft hij momenteel 3 wedstrijden gespeeld voor Curaçao waar hij in maart van dit jaar debuteerde.

De verdediger heeft bij TOP Oss een overeenkomst tot en met het einde van dit seizoen getekend. “Ik kijk ernaar uit om mijn voetbalcarrière bij TOP Oss voort te zetten.” Met zijn komst zorgt hij voor een kwaliteitsimpuls en voegt hij extra ervaring toe aan de selectie van trainer Ruud Brood.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...