Home > TOP Oss versterkt zich met Fabian Shahaj
NIEUWSTOPIC
TOP Oss versterkt zich met Fabian Shahaj
25 september 2023

Shahaj (21) komt transfervrij over uit de jeugd van ADO Den Haag. Hier speelde aanvaller Shahaj zijn wedstrijden bij ADO Den Haag O21 en maakte hij zijn debuut voor het eerste van ADO. De tweebenige centrumspits heeft zowel Nederlandse als Albanese roots. Fabian heeft een overeenkomst tot aan het einde van dit seizoen getekend.

Via de jeugdopleidingen van respectievelijk Forum Sport en Westlandia kwam Shahaj terecht bij ADO Den Haag, waar hij aansloot bij O18. Na een korte verhuurperiode in zijn vaderland Albanië bij FK Partizani keerde hij afgelopen zomer weer terug bij ADO Den Haag. Met het oog op zijn verdere ontwikkeling en speeltijd in het betaald voetbal trainde Shahaj al enige tijd mee bij TOP Oss, waar hij dus nu officieel tot de selectie van Ruud Brood zal behoren.

Fabian zelf is blij om aankomend seizoen voor TOP uit te mogen komen: “Ik voel vanaf het begin al de rust en fijne sfeer binnen de club. Met het oog op me ontwikkeling een weloverwogen stap! Ik hoop snel me bijdrage te kunnen leveren aan het team.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...