Home > TOP Oss verliest verdiend in Almere
NIEUWS
TOP Oss verliest verdiend in Almere
5 september 2021

Een stralende zaterdagmiddag werd uiteindelijk een sportief teleurstellende middag voor TOP Oss. In Almere werd tegen Almere City verdiend met 3 – 0 verloren.

Almere sluit door deze verdiende overwinning zich bij ons aan.

Foto’s: Pro Shots

De openingsfase was nog voor TOP Oss. Onze mannen vonden elkaar wat makkelijker en Jan Lammers scoorde op een haar na de 0 – 1.
Na deze openingsfase was het echter de thuisploeg die domineerde, beter speelde en ook diverse mogelijkheden wist af te dwingen. Tot echt grote kansen kwam het steeds net niet maar de 0 – 0 ruststand was voor ons absoluut een fortuinlijke.

Direct na de rust kwam onze ploeg wel heel erg dichtbij de openingstreffer. Helaas raakte Joshua Sanches van zeer dichtbij de bal ongelukkig waardoor de aanval uiteindelijk niet in het verwachte doelpunt uitmondde. In de 57e minuut maakte uitblinker Ilias Alhaft een einde aan een fase waarin TOP Oss goed mee deed en gelijkwaardig was. Het was de eerste van zijn twee prachtige treffers in relatief korte tijd. TOP Oss moest mede gezien de negatieve stand aandringen en forceren. Dat resulteerde al direct vanaf de 1-0 in diverse dreigende momenten waarbij de echt grote kans niet gecreëerd werd en/of de bal een aantal malen gunstig viel voor de verdediging van Almere. In de laatste aanval van de wedstrijd wist Almere middels een tegenstoot ook nog de 3-0 te maken. Almere sluit door deze verdiende overwinning zich bij ons aan. Zeker geen schande maar uiteraard hadden wij op een beter TOP Oss gehoopt.

Komende vrijdag gaan we er weer heerlijk voor en spelen we thuis tegen ADO Den Haag.

Komende vrijdag spelen we thuis tegen ADO Den Haag.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?