Home > TOP Oss verliest seizoensafsluiter van MVV
Wedstrijdverslag
TOP Oss verliest seizoensafsluiter van MVV
7 mei 2022

TOP Oss heeft het seizoen niet winnend af weten te sluiten. De ploeg van Bob Peeters wist een vroege achterstand niet meer om te draaien en bleef met lege handen achter. TOP Oss is door de verliespartij op de 15e plaats geëindigd.

 

Ook Mathieu wist Matthys niet te verschalken…

Foto’s: Bert van Berkum

TOP Oss speelde een zwakke eerste helft, en kwam al vroeg op achterstand. Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel al in de vijfde minuut. Mitchel Keulen wist raak te schieten vanuit een corner van Sven Blummel, waardoor de bezoekers al vroeg op een 0-1 voorsprong wisten te komen.

De ploeg van Bob Peeters liet de eerste helft weinig zien. De eerste echte kans voor TOP kwam pas in de 38ste minuut. Ilounga Pata gaf een strakke voorzet op Giovanni Büttner, die de bal net voorlangs schoof.

De tweede helft was van Osse kant een stuk sterker dan de eerste. Er leek een stuk meer beleving in de ploeg te zitten en de bezoekers werden flink onder druk gezet. Dit resulteerde in verschillende kansen voor onder andere Tejan, Margaritha en Piqué, maar doelman Romain Matthys bleek erg lastig te passeren en had op iedere inzet een antwoord. Hierdoor wist de ploeg van Bob Peeters de stand niet recht te trekken en eindigde de wedstrijd in 0-1.

Door het verlies eindigt TOP Oss 15de op de ranglijst, met 41 punten uit 38 wedstrijden.

Op naar vrijdag!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?