Home > TOP Oss verliest opnieuw van topper in slotfase!
NIEUWS
TOP Oss verliest opnieuw van topper in slotfase!
17 oktober 2021

Een goede supporter rekende ons na de wedstrijd tegen Emmen voor dat TOP Oss op basis van 75 minuten wedstrijd in deze competitie maar liefst 20 punten zou hebben gehad. Met de nadruk op zou hebben gehad, want ook vrijdag kocht TOP Oss hier niets voor.

 

 

TOP Oss weet niet te winnen en zet de slechte reeks voort…

Foto: Bert van Berkum

FC Emmen speelde een prima eerste helft en wij liepen achter de feiten aan. We waren onmachtig aan de bal en creëerden letterlijk geen mogelijkheid. Gelukkig hielden we ons op de been en gaven we slechts twee kansen weg. Norbert Alblas behoedde ons bekwaam voor een achterstand. 0-0 bij rust.

Na de pauze vertoonde de wedstrijd een compleet ander gezicht. Van meet af aan leek het wel een spiegelbeeld van de eerste helft. Emmen bakte er weinig meer van en liep continu achter ons aan. De eerste de beste grote kans die wij creëerden resulteerde in een prachtig doelpunt. Kay Tejan was ongrijpbaar voor de verdedigers en hij bediende Justin Mathieu die beheerst afdrukte, 1-0. Het was daarna typerend dat Norbart Alblas in de 75e minuut voor de eerste keer een balletje moest oprapen. Toch was het 2 minuten daarna plotsklaps 1- 1. Een mokerslag gezien het spelbeeld in de tweede helft. Na de gelijkmaker drong FC Emmen meer aan. Dat resulteerde nauwelijks in dreiging of gevaar tot de 92e minuut. Toen werd een corner ons alsnog fataal, 1 – 2.

Komende vrijdag spelen we om 20:00 uur uit tegen Jong FC Utrecht.

Aanstaande vrijdag gaat TOP Oss in Utrecht op jacht naar punten

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...