Home > TOP Oss verliest op pijnlijke avond met grote cijfers van SC Cambuur
NIEUWSTOPICWedstrijdverslag
TOP Oss verliest op pijnlijke avond met grote cijfers van SC Cambuur
6 november 2023

TOP Oss is vanavond tegen een zeer pijnlijke nederlaag aangelopen. Het eerste halfuur van de wedstrijd hielden beide ploegen elkaar aardig in evenwicht (1-1), maar na een rode kaart van Amine Rehmi kon SC Cambuur de doelpuntenproductie flink opschroeven. De teller stopte uiteindelijk bij acht doelpunten, waardoor TOP Oss de rode lantaarn weer in zijn bezit heeft.

Het eerste halfuur van de wedstrijd zag het er niet naar uit dat de uiteindelijke verschillen zo groot zouden zijn. SC Cambuur kwam vroeg op voorsprong, maar zag TOP Oss al vrij snel langszij komen door een benutte strafschop van Roshon van Eijma. De wedstrijd kantelde echter flink in de dertigste minuut. Het was buitenspeler Amine Rehmi die tegen een domme rode kaart aanliep en daarmee de douche kon opzoeken. Niet veel later profiteerde SC Cambuur al van de overtalsituatie door de voorsprong te pakken.

De Leeuwarders stoomden in de tweede helft flink door en wisten de voorsprong verder uit te breiden. Door het mannetje minder kon TOP Oss hier weinig tegenin brengen en kon het enkel machteloos toekijken. De ploeg van Henk de Jong scoorde er in het restant van de tweede helft op los en zag haar doelpuntenproductie eindigen op acht treffers.

Ondanks de ontzettend zure avond rekenen we ook aanstaande vrijdag weer op jullie steun in het Frans Heesen Stadion. De wedstrijd tegen MVV Maastricht zal om 20:00 worden afgetrapt.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...