Home > TOP Oss verliest met veel testspelers van FC Dordrecht
NIEUWS
TOP Oss verliest met veel testspelers van FC Dordrecht
14 juli 2018

De eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zit erop. FC Dordrecht won zaterdagmiddag met 0-2 van TOP Oss.

Dennis Janssen was één van de weinige bekende gezichten. Hij stond samen met Lion Kaak op het middenveld. Foto’s: Bert van Berkum.

Proefspelers
Trainer Klaas Wels moest improviseren met de opstelling, want hij kon geen beroep doen heel wat spelers. Ferry de Regt, Huseyin Dogan, Bryan Smeets, Norichio Nieveld, Dean van der Sluys, Koen van der Biezen en Patrick N’Koyi kampen veelal met lichte blessures. Net als Maikel Verkoelen en Samed Oztoprak, die al langer meetrainen. In hun plek deden negen proefspelers mee.

Schaarse hoogtepunten
Voor de pauze konden er weinig kansen genoteerd worden. FC Dordrecht kreeg twee aardige mogelijkheden, maar Ronald Koeman stond z’n mannetje. Eerst tikte hij een afstandsschot op de lat en later redde hij katachtig. Aan de andere kant kreeg Delano Ladan de grootste kans. De huurling van ADO Den Haag pikte op de middellijn de bal op, hij ontsnapte, maar vond keeper Bryan Janssen op z’n pad.

Uitvallen Ladan
Tot overmaat van ramp viel ook Ladan – die een frisse indruk maakte – uit met een enkelblessure. Over de ernst is nog niets bekend.

Tweede helft
Na de pauze besliste Siebe Schets de wedstrijd met twee doelpunten. De 0-1 viel gelukkig voor zijn voeten, waarna hij makkelijk binnen kon tikken. De tweede was van hoger niveau; hij pegelde van een meter of 20 hard raak. Zo eindigde het duel in 0-2.

Scoreverloop
64. Schets 0-1, 76. Schets 0-2

Opstelling 1e helft
Koeman; Keukens, Touré, Stuy van den Herik, Van Dijck, Fleuren; Kaak, Janssen, Thuys; Ladan en Muzaqi

Opstelling 2e helft
Olij; Briels, Asmelash, Van Dijck, Ter Borgh, Mohrman; Koks, Munkana, Keurntjes; Salhi en Muzaqi

Dinsdag staat de volgende oefenpot op het programma. Om 17.30 uur spelen we in Herpen tegen Al Gharafa van Wesley Sneijder.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wie gaat er mee naar Leeuwarden?

Op vrijdag 1 maart maken we een mooie trip naar het hoge noorden. Op de vooravond van de carnaval is SC Cambuur de tegenstander. Je kunt je inschrijven voor een busreis of de autocombi....