Home > TOP Oss verliest met 1-0 in Breda
NIEUWS
TOP Oss verliest met 1-0 in Breda
20 augustus 2022

TOP Oss heeft geen punten overgehouden aan het duel met NAC Breda. De ploeg van Kristof Aelbrecht wist niet te scoren, maar het kreeg in de 28ste minuut wel een vrije trap van Odysseus Velanas om de oren. De Ossenaren hadden geen antwoord op deze tegentreffer en gingen weer met 0 punten terug naar Oss.

Het mocht niet zo zijn

De eerste twintig minuten ging de wedstrijd aardig gelijk op. Het spel ging aardig op en neer in dit leidde tot een aantrekkelijk begin van de wedstrijd. Daarna leek NAC Breda de overhand te nemen en wist het in de 28ste minuut op een 1-0 voorsprong te komen dankzij Odysseus Velanas. TOP Oss wist er in de eerste helft nog een paar keer gevaarlijk uit te komen, maar dit leverde geen grote kansen meer op.

In de rust bleef Delano Ladan achter in de kleedkamer. Hij werd vervangen door Toshio Lake, die voor het eerst uitkwam in het rood-wit van TOP Oss. De Ossenaren begonnen sterk aan de tweede helft. Onder andere Rick Stuy van den Herik en Joep van der Sluijs wisten in het begin van de tweede helft het doel van NAC onder vuur te nemen, maar beide wisten geen gelijkmaker te forceren.

Naarmate de tijd verstreek werd het steeds lastiger voor TOP om kansen te creëren. Ook het slotoffensief leverde uiteindelijk geen doelpunt op, waardoor er geen resultaat werd geboekt in Breda.

Op vrijdag 26 augustus speelt TOP Oss om 20:00u in het Frans Heesen Stadion tegen VVV Venlo.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...