Home > TOP Oss verlengt contract keeperstrainer Ronnie Buitenkamp
NIEUWSTOPIC
TOP Oss verlengt contract keeperstrainer Ronnie Buitenkamp
24 april 2024

TOP Oss is verheugd aan te kondigen dat keeperstrainer Ronnie Buitenkamp zijn contract met de club heeft verlengd voor nog eens twee seizoenen. Buitenkamp, die reeds vier seizoenen actief is bij de club en meer dan 150 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie heeft bijgewoond, zal zijn vijfde en zesde seizoen ingaan als onderdeel van de technische staf.

Buitenkamp is dit seizoen druk bezig geweest met het behalen van zijn UEFA goalkeepercoach A licentie, welke hij aan het einde van dit seizoen zal voltooien. Deze opleiding benadrukt zijn toewijding aan professionele ontwikkeling en zijn ambitie om op het hoogste niveau binnen het voetbal te presteren.

Ronnie Buitenkamp zelf is enthousiast over de voortzetting van zijn loopbaan bij TOP Oss: “Ik voel vanuit de club enorm veel waardering, dat is voor mij een belangrijke voorwaarde om mijn contract te verlengen! Daarnaast is de hele club in ontwikkeling en daar blijf ik graag mijn steentje aan bijdragen.”

Huidig keeper Mike Havekotte prijst Buitenkamp’s benadering: “Ronnie is een innovatieve keeperstrainer die altijd met nieuwe dingen komt. Daarnaast traint hij altijd wedstrijdgericht en bootst hij wedstrijdsituaties uitstekend na.”

Technisch directeur Linton Posthumus voegt hieraan toe: “Ronnie heeft zich de afgelopen periode goed ontwikkeld en is al langer een toegevoegde waarde binnen de technisch staf. Daarom hebben we Ronnie de kans geboden om de opleiding UEFA goalkeepercoach A te volgen, deze heeft hij met twee handen aangegrepen. Dit past binnen de visie van de club om naast de ontwikkeling van spelers ook in te zetten op de ontwikkeling van de technische staf. Dit heeft er toe geleid dat we hebben besloten een meerjarige overeenkomst met elkaar aan te gaan.’’

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...