Home > TOP Oss verkoopt Ruben Roosken aan Heracles Almelo
NIEUWS
TOP Oss verkoopt Ruben Roosken aan Heracles Almelo
18 juni 2021

Ruben Roosken heeft een transfer naar de Eredivisie te pakken. De 21-jarige linksback heeft de medische keuring met succes doorstaan en zijn handtekening gezet onder een contract dat hem aan Heracles Almelo verbindt.

BEDANKT RUBEN!

Foto’s: Bert van Berkum

Ruben Roosken kwam in augustus vorig jaar over van FC Emmen, waar hij zijn jeugdopleiding genoot en vervolgens ook zijn debuut wist te maken in het betaalde voetbal tegen FC Utrecht. In Oss wist Roosken met zijn snelheid, flair en aanvallende drive binnen de kortste keren een basisplaats af te dwingen. De geboren Emmenaar kwam tot 30 officiële wedstrijden voor TOP Oss, waarin hij zes assists wist af te leveren.

Peter Bijvelds over het vertrek van Ruben Roosken: “Dit is een geweldige promotie voor Ruben en daarmee ook een geweldig rapportcijfer voor TOP Oss. Het is wederom een bewijs dat wij een uitstekend podium bieden voor spelers die willen investeren in zichzelf en de club!”

We willen Ruben Roosken ontzettend bedanken voor zijn inzet het afgelopen seizoen en we wensen hem veel succes met zijn nieuwe avontuur. Bedankt Ruben!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?