Home > TOP Oss tekent Calvin Mac-Intosh voor de komende twee jaar
NIEUWS
TOP Oss tekent Calvin Mac-Intosh voor de komende twee jaar
13 juni 2023
De eerste nieuwe aanwinst van TOP Oss deze zomer is een klinkende naam in de Keuken Kampioen Divisie. Niemand minder dan Calvin Mac-Intosh mag zich vanaf komend seizoen Ossenaar noemen. De 33-jarige centrale verdediger tekent een contract voor twee seizoenen.

De afgelopen vier seizoenen was Mac-Intosh een vaste waarde bij Cambuur Leeuwarden. De geboren Amsterdammer speelde er maar liefst 108 wedstrijden, en promoveerde in seizoen 20/21 met de Leeuwarders naar de eredivisie. Het was de tweede keer dat hij in noordelijke dienst op het hoogste niveau van Nederland speelde, nadat hij eerder al van 2014 tot 2016 de achterste linie van de blauw-gelen verdedigde. Komend seizoen hoopt hij met zijn stabiliteit en kwaliteit ook het zuiden van het land te overtuigen.

“Ik kijk er naar uit om een belangrijke speler te zijn bij TOP Oss, en een leidende rol op me te nemen”, laat Mac-Intosh vol goede moed weten. “Ik denk dat ik van grote waarde kan zijn, ook in de kleedkamer. Komend seizoen doe ik er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat met het team te behalen.” Mac-Intosh doorliep de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij ruime ervaring opdeed bij HFC Haarlem, Telstar, het Engelse Port Vale, Almere City, Notodden FK in Noorwegen en Fortuna Sittard. Daarnaast speelde hij tweemaal als international in het nationale elftal van Suriname.

Technisch directeur Linton Posthumus is opgetogen de ervaren centrale verdediger als eerste nieuwe speler deze zomer aan te hebben getrokken. “Hij kan door zijn ervaring en voetballende kwaliteiten een dragende en sturende rol op zich nemen, zowel binnen als buiten het veld”, verklaart Posthumus. “Hiermee zetten we een belangrijke stap in het fundament richting komend seizoen.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...