Home > TOP Oss stelt Ruud Bakker aan als nieuwe hoofdscout
NIEUWSTOPIC
TOP Oss stelt Ruud Bakker aan als nieuwe hoofdscout
7 maart 2024

TOP Oss verwelkomt Ruud Bakker als de nieuwe hoofdscout van de club. Bakker brengt de nodige ervaring met zich mee naar zijn nieuwe rol bij TOP Oss.

Ruud Bakker begon zijn carrière als videoscout bij AZ, waar hij twee jaar lang werkte voor het eerste elftal. Hij vervolgde zijn loopbaan als videoscout en live scout gedurende drie jaar voor de hoofdmacht van SC Heerenveen. Bakker maakte in het begin van 2023 de overstap naar NAC Breda, waar hij zijn expertise in live scouting en video scouting voortzette.

Over zijn stap naar TOP Oss zegt Ruud Bakker: “Met Linton heb ik samen gesproken over deze functie. Tijdens deze gesprekken heeft Linton mij met de plannen en visie van de club echt geënthousiasmeerd.”

Technisch directeur Linton Posthumus is verheugd met de aanstelling van Bakker: “Met Ruud kunnen we bij TOP Oss weer verder gaan bouwen. Met zijn ervaring kunnen wij hier samen de scouting verder gaan ontwikkelen.”

Ruud Bakker kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan als hoofdscout bij TOP Oss: “Alle ervaring bij mijn vorige clubs wil ik gaan bundelen met mijn kennis en netwerk om samen met Linton een goed werkend scoutingsapparaat op te tuigen. Het is nu zaak om samen met Linton de koers te bepalen en stappen te gaan zetten met TOP Oss op het gebied van scouting en samenstelling van de selectie.”

TOP Oss heet Ruud Bakker van harte welkom en wenst hem veel succes in zijn nieuwe rol als hoofdscout.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?