Home > TOP Oss stelt Dennis van Leeuwen aan als Performance Coach
NIEUWSTOPIC
TOP Oss stelt Dennis van Leeuwen aan als Performance Coach
28 juni 2024

Dennis van Leeuwen is volgend seizoen de Performance Coach van de club. Van Leeuwen liep afgelopen seizoen al vanaf de winterstop mee en tekent een contract voor één jaar bij de club. De Performance Coach speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van de fysieke prestaties en belastbaarheid van de spelers. Dennis van Leeuwen heeft waardevolle ervaring opgedaan binnen de jeugdopleiding van NEC waar hij in 2022 ook afstudeerde als bewegingswetenschapper.

Dennis van Leeuwen over zijn rol: “Door middel van het uitlezen van trackers en het analyseren van data is het mijn taak om de spelers zo fit mogelijk te krijgen en te houden. Afgelopen seizoen heb ik het enorm naar mijn zin gehad en ik kijk er naar uit om verder te werken aan de fysieke prestaties van de spelers”

Technisch directeur Linton Posthumus is enthousiast over de komst van Van Leeuwen: “Dennis heeft laten zien van toegevoegde waarde te zijn binnen de technische staf. We hebben significant minder blessures gehad na de winterstop en ook qua fitheid van de selectie zijn we er flink op vooruit gegaan. Het is van belang dat we alle data die we tot onze beschikking hebben optimaal gebruiken, zowel individueel en als team. Dennis zal op het gebied van performance en fitheid hiervoor verantwoordelijk zijn.”

Welkom Dennis!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...