Home > TOP Oss start Young Business Club
BUSINESSNIEUWSTOPIC
TOP Oss start Young Business Club
1 december 2023

Nieuw initiatief voor jonge ondernemers en professionals

De Young Business Club (YBC) is een nieuw initiatief dat zich richt op persoonlijke groei en ontwikkeling van jonge ondernemers en professionals bij voetbalclub TOP Oss. De YBC streeft naar succes door een uitgebreid netwerk van ambitieuze, volhardende jonge professionals op te bouwen. De combinatie van een aantal thuiswedstrijden van TOP Oss met enkele zinvolle netwerk-events zorgt voor een ideale mix voor een jonge doelgroep t/m 30 jaar oud.

Initiatiefnemers Rodrigo van Asseldonk en Vince van Hoesel lichten hun idee van een jonge zakelijke netwerkclub toe: “Als jonge ondernemende types weten wij hoe moeilijk het kan zijn om je weg te banen in de ondernemerswereld. Daarom willen we met deze club een veilige en stimulerende omgeving bieden waarbinnen jonge ondernemers kunnen leren, groeien en netwerken.”

Actuele trend

Het aantal Young Business Clubs bij Nederlandse voetbalclubs stijgt flink. “Mijn vader komt elke vrijdagavond thuis van een avondje ‘plezier’ bij TOP Oss en dat wilde ik ook ervaren,” vervolgt Van Asseldonk. “Na een avond mee te zijn geweest, viel het me op dat bij deze gelegenheden voornamelijk directieleden aanwezig waren; dat moest en kan in mijn ogen veranderen. Het idee ontstond om samen met Vince een jongeren netwerkclub op te richten.”

TOP Oss omarmt initiatief

Algemeen Directeur Bas van Rossum ondersteunt het idee enthousiast: “Een uitstekend initiatief voor volwassenen t/m 30 jaar. We bieden een springplank voor mensen die willen bouwen aan hun toekomst. Als club streven we naar verbinding en het creëren van kansen. Voor jonge voetballers op het veld, maar ook voor talentvolle ondernemers uit de regio. Wij zijn er voor ondernemers en individuen die wens hebben te groeien als ondernemer en als mens. Een veelbelovende trend die we, samen met Rodrigo en Vince, nu ook bij TOP Oss introduceren!”

TOT ONS JONGE PLEZIER

TOP Oss zoekt vanaf 1 januari 2024 dus jonge ondernemers en jonge professionals in loondienst, bij bedrijven die nog niet klaar zijn voor de officiële Business Club waarvan de financiële drempel hoger ligt. Het lidmaatschap bij de YBC is er ook voor jonge mensen die actief zijn binnen een familiebedrijf en op termijn het bedrijf willen overnemen. Ook zij kunnen zich als ‘nieuwe’ en jonge ondernemers aansluiten bij de YBC waar passie voor ondernemen, plezier maken en prestaties behalen samen komen.

Na het inschrijven bij de KVK als jonge ondernemer is dit een mooie tweede stap om o.a. je netwerk te vergroten. Rondom een vijftal geselecteerde thuiswedstrijden kan je kennis en kunde vergroten en kom je in contact met de andere zakelijke relaties die TOP Oss rijk is. Zowel een half uur voor als na de wedstrijd wordt er genetwerkt in een skybox inclusief borrels en bites. Tijdens de wedstrijd neem je plaats op de businessseats van TOP Oss. Daarnaast worden er enkele andere inspirerende events op niet-wedstrijddagen opgezet voor deze jonge doelgroep.

Geïnteresseerd? Maak gratis kennis met de YBC tijdens de kennismakingswedstrijd TOP Oss – Willem II op vrijdag 12 januari. Meld je hier aan!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...