Home > TOP Oss speelt gelijk tegen hoogvlieger Excelsior 1-1
Wedstrijdverslag
TOP Oss speelt gelijk tegen hoogvlieger Excelsior 1-1
19 maart 2022

TOP Oss heeft op vrijdagavond speelronde 31 achter de rug. Dit maal was Excelsior Rotterdam de tegenstander. Na een knappe
1 – 0 van Jearl Magaritha konden we de overwinning niet over de streep trekken. Laat in de tweede helft wis Reuven Niemeijer de 1-1 binnen te schieten. 

We hebben weer hard gestreden!

 

Foto’s: Bert van Berkum

In een heerlijk duel wist een sterk TOP Oss afgelopen vrijdagavond Excelsior te bedwingen. Zelfs zo te bedwingen dat het gelijke spel door de Ossenaren eerder werd betreurd dan bejubeld!

Het duel tussen de nummer drie van de competitie Excelsior en TOP Oss was werkelijk geen seconde saai te noemen. Van meet af aan trakteerden beide ploegen het publiek op aanvallend en open voetbal. Dat daarbij ook het nodige mis ging maakte het eigenlijk alleen maar leuker.

Kansen over en weer waarbij de thuisploeg over de gehele wedstrijd gezien het betere voetbal liet zien en ook de betere kansen kreeg. Op redelijk onvoorstelbare wijze bleef de 0 – 0 stand tot aan de slotfase gehandhaafd. Maar in deze slotfase wisten beide ploegen nog eenmaal te scoren. Aangezien TOP Oss de eerste treffer maakte voelde het voor de thuisploeg vervelend aan. Tot aan werkelijk de laatste seconden ging TOP Oss met enorme energie volledig voor de winst met alle risico’s van dien. De winst kwam er niet en de nederlaag ook niet. Over het resultaat zal verschillend worden gedacht , over de aantrekkelijkheid van de wedstrijd niet.

Komende week hebben we een weekendje vrij

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...