Home > TOP Oss speelt gelijk in een mooi duel tegen SC Telstar!
Wedstrijdverslag
TOP Oss speelt gelijk in een mooi duel tegen SC Telstar!
6 maart 2022

Gisteravond mocht TOP Oss weer aantreden tegen het SC Telstar van Andries Jonker. De ploeg van Bob Peeters wist een 1-0 achterstand om te zetten naar een 1-2 voorsprong, maar in de extra tijd werd er door de thuisploeg nog gelijkgemaakt.

Jearl Margaritha was met twee assists belangrijk voor TOP Oss.

Foto’s: Bert van Berkum

Een goed spelend TOP Oss heeft na met name een sterke tweede helft de winst net niet kunnen pakken in Velsen. De thuisploeg wist ons in de laatste fase toch behoorlijk terug te drukken en scoorde uiteindelijk met een droge knal de gelijkmaker 2-2. De einduitslag voelde voor ons meer als een verlies. Toch verdienden beide ploegen misschien wel een resultaat.

SC Telstar was voor de pauze de betere ploeg. Geen twijfel over mogelijk. TOP Oss haalde niet haar normale niveau en had het met name op het middenveld zwaar. De 1-0 voor SC Telstar viel echter wel heel ongelukkig (materiaalpech bij Lorenzo Pique waardoor hij uitgleed) en de beste kansen in de eerste helft waren gek genoeg voor TOP Oss! Juist voor rust scoorde TOP de gelijkmaker uit de derde prima kans. Een mooi doelpunt overigens. Margaritha en Büttner stonden aan de basis. Sanches rondde eenvoudig af 1-1.

Na de pauze een veel en veel sterker TOP Oss. Telstar toonde daarentegen bleekjes en maakte veel slordige fouten. De 1-2 liet eigenlijk nog lang op zich wachten. Kay Tejan scoorde met een van richting veranderd afstandsschot. TOP Oss had in een lange fase absoluut de voorsprong verder kunnen en zelfs moeten uitbreiden. Dat gebeurde niet. In de 88e minuut knalde invaller Dean Guezen na een lange solo richting Ronald Koeman jr. de bal op de lat in plaats van in het doel. Hoe jammer dat was bleek enkele minuten later toen de divisie haar reputatie weer waarmaakte. Zoals te doen gebruikelijk viel er toch nog een doelpunt In de ultieme eindfase. Helaas een doelpunt in ons nadeel. Dat waren we al een tijdje niet meer gewend nadat dat enkele maanden terug heel vaak gebeurde. Na een goede wedstrijd misschien een verdienstelijk resultaat maar toch overheerste het gevoel dat we hadden moeten winnen.

Komende vrijdag spelen we om 20.00 uur thuis tegen Roda JC.

Aanstaande vrijdag speelt TOP Oss een thuiswedstrijd tegen Roda JC

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...