Home > TOP Oss sluit overeenkomst met Quentin Martinus
NIEUWSTOPIC
TOP Oss sluit overeenkomst met Quentin Martinus
2 september 2023

De Curaçaos-Nederlandse voetballer aanvaller Martinus sluit binnenkort ook aan bij het team van Ruud Brood. Quentin Geordie Felix Martinus, startte zijn carrière bij SC Heerenveen en speelde later ook voor Sparta, Emmen, Ferencváros en Botosani in Roemenië.

De laatste zeven seizoenen speelde Martinus voor diverse clubs in Japan, waaronder Urawa Red Diamonds. Tot nu toe speelde hij in zijn loopbaan meer dan 300 wedstrijden waaronder diverse interlands voor Curaçao. De buitenspeler voegt daarmee de nodige ervaring toe aan de selectie.
Eind vorig seizoen sloot Martinus al aan bij TOP Oss maar raakte in de voorbereiding geblesseerd.

TD Linton Posthumus is blij met de komst van de vleugelspeler: “Met zijn komst halen we kwaliteit en ervaring in huis. De staf is hem momenteel, met een gericht plan, klaar aan het stomen om weer helemaal aan te kunnen sluiten bij de selectie.”
Martinus zelf is ook blij terug te zijn op de Nederlandse velden: “Ik heb natuurlijk lang in het buitenland gezeten maar kijk er naar uit om mijn rentree te maken in de KKD. Ben hier echt gekomen om de club te helpen en er met z’n allen een mooi en succesvol seizoen van te maken.”

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...