Home > TOP Oss reist af naar Wijdewormer! Jij ook?
NIEUWSTOPIC
TOP Oss reist af naar Wijdewormer! Jij ook?
3 mei 2023

Voor de derde keer dit seizoen treffen Jong AZ en TOP Oss elkaar. De eerste ontmoeting werd gewonnen, maar ongeldig verklaard. De opnieuw gespeelde wedstrijd werd niet gewonnen. Tijd dus voor revanche, daar hebben we jullie support hard bij nodig!

Jong AZ – TOP Oss

Maandag 8 mei 2023, aanvang 20.00u

 

Voor deze wedstrijd geldt VRIJ VERVOER per auto. Taxibusje (9 persoons) is toegestaan.

 

Ticket € 6,00

 

De wedstrijd wordt gespeeld op het AFAS Trainingscomplex aan de Zuiderweg 72a, 1456 Wijdewormer. Omwisselen e-ticket bij het bij het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

 

Na het sluiten van de kaartverkoop, ontvangen de kaartkopers een mail met daarin de verplichte rijroute. Deze rijroute moet voor de autoruit zichtbaar zijn i.v.m. doorverwijzen.

 

– Toestemming voor het gebruik van banners en vlaggen, alleen als deze zijn aangevraagd en conform de reglementen van de KNVB ((niet over de reclameborden).

– Trommel NIET toegestaan.

– Megafoon NIET toegestaan.

– Shooters NIET toegestaan.

 

Op het gehele AFAS Trainingscomplex van (Jong) AZ geldt een rookverbod. Roken mag op een door (Jong) AZ aangewezen locatie.

 

– Er mag geen eigen drank worden meegenomen.

 

Onder invloed van
Supporters die in kennelijke staat van dronkenschap verkeren en/of onder invloed van verdovende middelen zijn, worden geweigerd en krijgen geen toegang tot het stadion.

 

Uitreispas en geldig legitimatiebewijs verplicht.

1 kaartje p.p.

 

Kaartverkoop loopt van dinsdag 2 mei 2023 15.00 uur t/m zaterdag 6 mei 18.00 uur

 

Kaarten voor onze uitwedstrijden zijn alleen beschikbaar voor supporters in het bezit van een uitreispas. Controle op bezit van ticket en uitreispas wordt uitgevoerd.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...