Home > TOP Oss pakt punt tegen Jong PSV; 2-2
NIEUWS
TOP Oss pakt punt tegen Jong PSV; 2-2
6 november 2021

Niet de complimenten maar de punten was het credo van Marcel van der Sloot, die opnieuw de zieke Bob Peeters moest vervangen. Ondanks het verspelen van een voorsprong was het toch TOP Oss dat Jong PSV met een late treffer het zure gevoel gaf. De halve buit werd in extremis binnen gehaald; 2-2.

Dit keer slaat TOP Oss zelf toe in de slotfase

De eerste helft was nog redelijk voor TOP Oss. Met wat fortuin kon de ploeg met een 0-1 ruststand gaan pauzeren na een eigen doelpunt van een verdediger van Jong PSV. Na de pauze speelde TOP Oss matig tot slecht. Iets wat we, gek genoeg, nog niet al te vaak gezien hebben dit seizoen. Het op knullige wijze weggeven van een voorsprong wel. Twee hele dubieuze verdedigende momenten zorgden ervoor dat Jong PSV in de 73e minuut de achterstand alweer omgebogen had naar een 2-1 voorsprong. Op karakter en wilskracht wist TOP Oss echter in de allerlaatste fase een punt weg te slepen uit de slijtageslag. TOP Oss kon de aanvallende druk uiteindelijk belonen middels een intikker van dichtbij door Rick Stuy van den Herik na een goed schot van invaller Jearl Margaritha; 2-2. Wederom bewees de ploeg dat ze in aanvallend opzicht steeds weer kansen weet te creëren. Ondanks dat de tweede helft absoluut de minste was van het seizoen kon TOP Oss wel een belangrijk puntje bij schrijven aan haar conto en wacht er een interessante reeks wedstrijden.

Volgende week vrijdag spelen we om 21:00 uur thuis tegen Helmond Sport.